július 9.
Lukrécia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kisfiával strandolt a várandós Hilary Duff
A színésznő és párja múlt hónapban jelentették be, hogy egy újabb taggal bővül a családjuk, most pedig Hilary meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Hilary Duff a közösségi oldalán osztotta meg a képet a strandról, ahová kisfiával, a 6 éves Luca Cruzzal, és párjával, Matthew Komaval érkezett. ˝Az én édes kisfiam, ó, azok a kalandok, amiket már megértünk!˝- írta a fotó alá. A sztár egy fekete bikiniben lejtett végig a parton, így a rajongók végre megcsodálhatták egyre nagyobb pocakját is.

Hilary egy korábbi interjúban elárulta, hogy a kisfia már nagyon készül a nagytestvér szerepére: ˝Az elején igencsak meglepődött.˝ - mondta, majd hozzátette, hogy Luca végül fellelkesült, még egy nevet is kitalált a kicsinek: ˝Luca úgy gondolja, hogy a ˝Cofant Croissant˝ a legmenőbb név. Nagyon határozottan kiáll a döntése mellett. Amikor úgy hivatkozom a bébire, hogy ˝Cofant˝ és azt mondom, hogy ez milyen vagány, hiszen a suliban senkinek nem lesz ilyen neve, ő hozzáteszi, hogy ˝Croissant, Cofant Croissant˝, mert a kettő nem választható szét egymástól.˝- mesélte nevetve.

Íme a színésznő által megosztott fotó

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

Forrás: People

2018. július 15. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_gyerek   celebszemle_cuki   terhesség   terhes sztár   hilary duffKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG