május 31.
Angéla, Petronella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ezért döntött úgy Halle Berry, hogy megmutatja fia arcát közösségi oldalán
A világsztár próbálja megóvni gyermekeit a nyilvánosságtól, ezért soha nem tölt fel róluk olyan képet, amin látszik a gyerekek arca. Ezúttal kivételt tett, de el is magyarázta, hogy miért.

Nemrég arról írtunk, hogy Halle Berrynek megvan a saját véleménye azokról, akik közösségi oldalát kritizálják. Most ismét egy hasonló téma merült fel az egyik interjúban, amit az Extrának adott, viszont ebben gyermekei is érintettek.

A rajongók jól tudják, hogy Halle nem oszt meg olyan fotókat gyerekeiről, ahol látható az arcuk, viszont kisfiáról nemrég egy ilyen kép került fel Instagramjára. ˝Fejtörés volt...˝ - kezdte gondolatát a sztár. ˝Tényleg nem szeretem a gyerekeimet mutogatni, de rájöttem, hogy a követőim mindent megtesznek értem és én is értük, ezért úgy érzem, hogy be akarom avatni őket. Azonban van egy határ, mert nem akarom kihasználni a gyerekeimet. Meg akarom óvni őket, szóval azt gondoltam, a fél arc még rendben van.˝ - mondta.

Íme a kép Halle Berry kisfiáról, Maceo-Robertről!

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

A színésznőt majd az X-men 2. című filmben láthatod 21.00-tól péntek este a Mozi+-on! Tarts velünk ezúttal is! Jó szórakozást!

Cikk forrása: People.com

2018. július 13. 8:00

Címkék: celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle   halle berryKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG