március 19.
József, Bánk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Koholák Alexa nem szeretne gyereket az esküvő után
Néhány napja Farkas Alexandrára változtatta a nevét Koholák Alexa, aki a FEM3 Café keddi adásában megerősítette a hírt, miszerint hamarosan férjhez megy. Hogy mikor lesz a nagy nap, és miért nem tervez közös gyermeket párjával, a cikkből kiderül!

Szerelmével 3 hónapja alkotnak egy párt, de máris az esküvőjükre készülnek. Kiderült, hogy Alexa kérte meg Balázs kezét egy reggel, és párja az első pillanatban igent mondott a kérdésre. Azonnal felhívták az anyakönyvvezetőt, a menyegzőjük szeptember közepén lesz. A videóból kiderül a pontos dátum is, valamint az, hogy milyen választ az újdonsült menyasszony a nagy napra!

Kiderült, hogy az, hogy összekössék az életüket, a munkájuk miatt fontos: szeretnék, ha az emberek látnák, hogy összetartoznak.

Csak nagyon szűk körben, két tanúval mondják ki a boldogító igent. Olyannyira titokban tartották az előkészületeket, hogy a lány szülei is csak a FEM3 Café élő adásábl szerezhettek róla tudomást.

Korábban Danny Blue trafált bele egy szerelmi kérdésbe Alexánál, aki épp vendégműsorvezetőként kérdezte a mentalistát.

Arról is szó esett, hogy úgy tűnik, nem várható gyermekáldás a házuk táján. Alexa elmondta, hogy mivel spirituális tanítóként az emberek anyaként és apaként tekintenek rájuk, ezért szeretnének rájuk koncentrálni.


Előnézeti kép forrása: Instagram / Farkas Alexandra

2018. július 11. 12:15

Címkék: koholák alexa   esküvő
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG