február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Stallone olyan köszöntést kapott Schwarzeneggertől, hogy mindenki szakadt a nevetéstől
Mi is alig hisszük el, de Sylvester Stallone nemrég ünnepelte 72. születésnapját. Egy igazi akcióhős csomagot kapott ez alkalomból, amiből természetesen Arnold Schwarzenegger sem maradhatott ki...

A londoni O2 Arénában tűnt fel Stallone, ahol egy hatalmas kivetítőn játszottak le neki egy különleges kisfilmet, amely telis-tele volt világsztár kollégáival, akik mindannyian jókívánságokkal, na és persze csipkelődésekkel látták el Sylvestert. 

A felvételben olyan hírességek tűntek fel, mint a legjobb barátja, Arnold Schwarzenegger, illetve Jean-Claude Van Damme, Michael B. Jordan, Al Pacino, Dolph Lundgren, és Carl Weathers. Stallone természetesen imádta a videót, szinte sírt a nevetéstől, de a közönség is odáig volt a különleges meglepetésért. A színész nagyon örült a gesztusnak, azonban az eseményen kifejtette, hogy mi volt számára a legnagyobb ajándék amit valaha kapott életében, és ez nem más, mint a három gyönyörű lánya.

Egyébként a család is csatlakozott az ünnepléshez. A The Sun lencsevégre kapta őket, ahogyan az egyik luxus étterembe tartottak vacsorázni.

A meglepetés videót ide kattintva tudod megnézni, a családról készült fotókat ide kattintva tudod megtekinteni!

Cikk forrása: Tmz.com, Thesun.co.uk

2018. július 11. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   arnold schwarzenegger   sylvester stallone
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG