június 7.
Róbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mark Harmon felesége elárulta 30 éve tartó házasságuk titkát
Az NCIS sztárja és felesége 1987-ben házasodtak össze, tehát már három évtizede boldogítják egymást, ami igazi ritkaság a sztárvilágban.

Mark Harmon felesége, Pam Dawber nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy szerinte miért nem működik a legtöbb párkapcsolat Hollywoodban, és az övék mitől sikeres. Dawber elárulta, hogy szerinte a házasság élettartalma meghosszabbítható, ha a feleség kivonul a reflektorfényből, amíg a férje hírességnek számít: ˝Nem hiszem, hogy két ember együtt tud működni a show-bizniszben és a házaséletben is.˝ Azzal magyarázta kijelentését, hogy bár ő élvezte, mikor a '80-as években egy szitkomban játszhatott, minden megváltozott azzal, hogy anya lett. Elmondta, hogy a legfontosabb dolog az életében az anyaság, ezután a Hollywood-i csillogás már nem volt többé vonzó a számára. ˝Benne voltam egy toplistás TV műsorban, volt egy saját üzletem, a Broadwayen is játszottam, szinkronszínészként is helyt álltam. Mindent megtettem, amit csak megtehettem ebben az iparágban, de azután megszülettek a gyerekeim és rájöttem, hogy nem fogom többé üldözni a hírnevet.˝

A prioritásváltozásról így nyilatkozott: ˝A gyerekeket iskolába akartam hordani, ott akartam lenni a szülinapjukon, vinni nekik fánkot és muffint, tudni az iskolai ünnepségekről. Egy művészeti osztályban tanítottam, teljesen más életet éltem, és nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem. Számukra én csak az anyukájuk vagyok, nem törődnek azzal, mit csináltam korábban, úgy gondolják, a szüleik azzal foglalkozzanak, amivel szeretnének. A fiúknak az apjuk számít ikonikus figurának.˝  Férjével sikerült kimaradniuk a bulvárhírekből, úgy gondolja, ez is közrejátszhat a boldogságukban. Első kézből volt tanúja a családjában annak, hogy egy-egy csúnya pletyka mennyire keresztbe tehet egy kapcsolatnak, így egyáltalán nem bánja ezt. ˝Figyeld meg, mi nem szerepelünk magazinokban. Amikor összeházasodsz valakivel, az a valódi élet.˝- tette hozzá.

A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatod meg!

Forrás: Incredible Nature

2018. július 10. 13:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   Mark Harmon   feleség   celebszemle_romantikaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG