augusztus 25.
Lajos, Patrícia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Arnold Schwarzenegger és Hugh Jackman közös edzéssel ünnepeltek
A programjukról fotót is posztoltak.

Hugh Jackman közösségi oldalára töltött fel egy fényképet, ami alatt elárulta, hogy a július 4-ét (a Függetlenség napját) a Gold’s Gym nevű edzőteremben kezdte, ahol összefutott Arnold Schwarzeneggerrel is. ˝Így kell elkezdeni július 4-ét!˝-írta a poszt alá. A Terminátor - filmek sztárja sem késlekedett a válasszal: ˝Örülök, hogy láttalak és együtt edzettünk.˝

Schwarzeneggeren a közelmúltban hajtottak végre életmentő szívműtétet, azóta csak fokozott ellenőrzés mellett sportolhat, de nemrég közzétett egy videót, amiben elárulta, hogy már sokkal jobban érzi magát, köszöni szépen a sok jókívánságot.

Íme Hugh Jackaman által közzétett eredeti bejegyzés és Arnold reakciója

A történet arról a Terminátorról (Arnold Schwarzenegger) szól, akinek missziója a lázadók vezérének az anyját megölni 1984-ben, még fia születése előtt. Az ellenállók is visszaküldik az időben saját harcosukat, Kyle Reese-t (Michael Biehn), hogy védje meg az anyát, Sarah Connor-t (Linda Hamilton). A két fémakarat kegyetlenül összecsap... Terminátor - A halálosztó - szombaton 22.55-kor a SuperTV2-n!

terminátor.jpg

Forrás: People

2018. július 7. 14:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   hugh jackman   arnold schwarzenegger
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG