május 29.
Magdolna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy Réka bevállalta, amit nem sokan mernének: megmutatta milyen smink nélkül, szeplősen
Nem csak a nyári melegtől olvadoznak a szexi modell rajongói mostanában, Réka ugyanis dögösebbnél dögösebb fotókkal örvendezteti meg közösségi oldalának követőit. De nem csak vadító fotókkal borzolja a kedélyeket, nemrég egy bevállalós #nomakeup képet töltött fel!

Rengeteg rajongója irigyli a fiatal lány tökéletes alakját. Most azonban egy egészen más oldalát mutatta meg Réka, ugyanis smink nélkül állt a kamera elé, ráadásul szeplőit is büszkén vállalja, amik igazán jól állnak a szőke szépségnek - nézd csak!

f r e c k l e s . #nomakeup

r e k a n a g y (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Tavaly Réka és Király Viktor viharos kapcsolatától volt hangos a sajtó. Akkor a csinos műsorvezető Joshi Bharat műsorában nyílt meg, és mesélt párkapcsolatukról, valamit arról is, hogy mennyi hátránya származott a külsejéből az emberi kapcsolatokat illetően.

A gyönyörű műsorvezető azóta már túl van egy újabb szakításon, nemrég a FEM3 Café műsorában Berki Krisztián adott neki ismerkedési tanácsokat, Hevesi Kriszta után szabadon...

Bár az alábbi lélegzetelállító fotókat elnézve, nem lesz szüksége Berki útmutatására Rékának...

#tb

r e k a n a g y (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Ha az egészségmegőrzésről van szó, egyáltalán nem szorul tanácsokra a gyönyörű műsorvezető. Íme, néhány hasznos tipp a fiatalság megőrzésének érdekében, egyenesen Nagy Rékától. Tudtad például, hogy a bőr rugalmasságát akár a sült csirke bőrének fogyasztásával is megtarthatjuk? De ha mégis máshogy vinnénk be a kollagént, a szexi modell erre is adott ötleteket.

forrás: Nagy Réka/Instagram

2018. július 5. 12:25

Címkék: celebszemle_szexi   celebszemle   nagy rékaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG