október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Will Smith befektetett a német filmiparba
A színész Marc Forster rendezővel társult azzal a céllal, hogy a saját projektjeik számára újraélesszék a vállalatot.

A 1963-ban alapított Telepool nevű cég Európa egyik legrégibb és legnagyobb filmes jogokkal foglalkozó csoportja, ők engedélyezik az amerikai sorozatok és filmek terjesztését Európában. Az üzlet fenntartása és bővítése mellett Smith és Forster azt is elmondta, hogy szándékukban áll a cég újraépítése, finanszírozási és forgalmazási partnereket találni a saját ötleteikhez. Az üzlet részeként Willnek és Marcnak lehetősége nyílik televíziós filmes projektek terjesztésére,  amiről a színész nemrég így nyilatkozott: ˝Marc és én közelebbről is megvizsgáltuk a Telepoolt és felfedeztük, hogy ez a vállalat hatalmas hírnévvel és sok potenciállal rendelkezik. Bízunk benne, hogy a csapattal egyedi tartalmakat és lehetőségeket hozunk majd létre az üzlet növekedése érdekében.˝ A kedden bejelentett projekt pénzügyi helyzet részleteit egyelőre nem közölték.

Smith jelenleg is Európában tartózkodik, hiszen Budapesten forgatja legújabb filmjét. A városban rendszeresen látni a színészt, nemrég ő maga töltött fel egy videót közösségi oldalára a feleségéről, Jada Pinkett Smithről, ahogy egy budapesti hotel tetején mutatja meg tánctudását, a háttérben a Szent István Bazilikával. Jada igazi rappernek öltözött és a mozdulatai egy az egyben azt sugallták, hogy ő egy igazi tánckirálynő. A feltöltött produkció végén a sztár megkérdezte a feleségét, hogy honnan jönnek neki ezek a mozdulatok, a nő lazán csak ennyit felelt: ˝Saját magamtól, ennyi.˝ Will a videónak viccesen azt a címet adta, hogy ˝Egy lányt elvihetsz Budapestre, de akkor sem fog kiveszni belőle az, hogy Baltimore-ból származik.˝ viccesen utalva ezzel arra, hogy a színésznő ebben az amerikai államban született, ami a rap szülőhazája.

Íme a Will Smith által megosztott videó

You can take the girl to Budapest... but you can’t take the Baltimore outta the Girl. @jadapinkettsmith. Thanx @ariahotelbudapest

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Essence.com, Hollywood Reporter

2018. június 30. 12:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   will smith   Jada Pinkett Smithhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG