október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Emlékezzünk Michael Jacksonra - a TV2 sztárjai a legjobb dalait adták elő
2009. június 25-én gyászhír rázta meg a világot: ezen a napon hunyt el Michael Jackson, halálának titokzatos körülményei pedig azóta is lázban tartják a rajongókat. Emlékezz meg velünk a pop királyáról, felidézve a kiváló produkciókat, amikor a TV2 sztárjai léptek színpadra Jacko legnépszerűbb dalaival.

Bereczki Zoltán a Sztárban Sztár első évadában parádés alakítást nyújtott, amikor Michael Jackson bőrébe bújt. A színész óriási rajongója a pop királyának, és, noha a közönséget és a zsűrit lenyűgözte, amit a színpadon láttak, Bereczki utólag azt nyilatkozta, bőven van még mit ellesnie Jackótól.

SCS_9369.jpg

Tóth Vera Auth Csilla oldalán adta elő Jacko Paul McCartney-val közös dalát a Megasztárban. Emlékszel rá? A képre kattintva tudod megnézni a videót!

MEGA1 - 01 - TOTHVERA.jpg

Horváth Tamás, a Sztárban Sztár ötödik évadának üstököse 13 kilót dobott le, hogy méltó megszemélyesítővé válhasson idoljának.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2018. június 25. 13:53

Címkék: michael jackson   celebszemle   sztárban sztár   a nagy duett   korhatáros szerelem   bereczki zoltán   horváth tamás   tóth vera   cserpes laura   caramel   trokán nórahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG