július 3.
Kornél, Soma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nem tudod számon tartani, hány sztár várandós jelenleg? Segítünk!
Nagy Adri, Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Tápai Szabina, Manker, Voksán Virág, Konkoly Ági, Görög Zita, Kulcsár Edina. Ők azok a sztármamik, akik nyár végén és ősszel adnak majd életet gyermekeiknek. A cikkben összeszedtük a legfontosabb információkat róluk!

Kulcsár Edina a 7. hónapban jár.  A Mokkában nemrég elmondta, hogy kisfiuk, Medox Dominik folyamatosan mozog a pocakjában, úgyhogy ebben valószínűleg rá fog hasonlítani.

Nagy Adrit szinte már csak napok választják el attól, hogy kezében tartsa kisfiát. A Nagy Duett 6. évadának zsűritagja elmondta, hogy a nőgyógyászati műtétje után félt, hogy nem lehet gyereke, de szerencsére minden rendben van, és már nagyon várja a trónörökös érkezését, akit egyelőre csak Bélának becéz.

Csobot Adéléknak ősz elején születik majd meg a kisfiuk, Adél pedig egyre nagyobb pocakkal táncolta végig A Nagy Duettet.

Tápai Szabina elmesélte azt a pillanatot, amikor megosztotta a családjával az örömhírt, hogy babát várnak, és viccesen azt is elárulta, ha egyszer harmadik gyermeket is vállalnának Kucsera Gáborral, miért várnák meg mindenképp december végét... Az is kiderült, milyen nevekben gondolkodnak.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2018. június 25. 7:28

Címkék: celebszemle   terhes sztár   csobot adél   nagy adri   tápai szabina   voksán virág   kollányi zsuzsi   Manker   kulcsár edina   görög zita   konkoly ágnes   konkoly ágiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG