július 6.
Csaba

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kulcsár Edina megmutatta, milyen cukin mocorog a pocakjában Medox
A héthónapos terhes kismama és párja már nagyban válogatják a cukibbnál cukibb babaruhákat. Nemrég pedig Edina egy különleges videóval örvendeztette meg közösségi oldalának követőit. Medox Dominik elemében van, izeg-mozog édesanyja pocakjában - nézd csak!

˝Amikor valami fantasztikus dolgot lát, vagy tapasztal az ember, akkor azt azonnal szeretné megosztani mindenkivel, így most én is így teszek. Egy telefont tettem a hasamra, mert szerintem így jobban látszik, hogy mennyire eleven a kisfiunk. Szinte egész nap így mocorog.˝ - írta a posztjához Kulcsár Edina.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A gyönyörű műsorvezető nagyon boldog és elégedett magával, annak ellenére is, hogy saját bevallása szerint vannak hibái. A terhesség óta felszaladt rá néhány felesleges kiló és betegsége miatt bőrhibák is megjelentek az arcán. Azonban fontosnak tartja, hogy ezt az oldalát is megmutassa követőinek, hiszen a természetesség a legjobb szerinte.

Edinát sokan támadják a felszedett kilók miatt, ő azonban igyekszik elfogadni ezt. Sokat edz édesanyjával, szerelme, Csuti pedig addig gőzerővel készül az apaságra.

forrás: Kulcsár Edina/Instagram

2018. június 21. 14:20

Címkék: celebszemle   kulcsár edina   csuti   szabó andrás csutiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG