október 17.
Hedvig

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jennifer Love Hewitt bocsánatot kért vörös szőnyeges megjelenése miatt
A színésznő egy hivatalos eseményen vett részt, amin látszólag jól érezte magát, ám miután meglátta a róla készült fotókat, alig hitt a szemének!

Jennifer a Fox Upfront nevű eseményen jelent meg nemrégen, ahol bejelentették, hogy a színésznő is szerepet kapott a 911 L.A. című sorozatban. A sztár mindig makulátlan megjelenéséről volt híres, ám most alaposan mellé lőtt.

˝Az elmúlt pár napom nagyon erős volt, csodás, de intenzív. Tegnap az Upfrontra mentem, de senki nem mondta, hogy 12 órán keresztül fog tartani és a páratartalom közel 100%-os lesz New Yorkban, tehát bocsánatot kell kérnem. Nem volt elég tupír és hajlakk a hajamban? Nagyon rossz ötlet volt..˝- tette közzé a színésznő a rendezvény után közösségi oldalán, majd folytatta: ˝Mire a vörös szőnyegre értem, szószerint olvadtam. A hajam lapos volt, a sminkem folyt le az arcomról. A sorozatban nem így fogok kinézni, ki leszek sminkelve, nem fogok izzadni és nem fogok többé túlhajszoltan megjelenni a vörös szőnyegen. Szóval elnézést kérek!˝

Hewitt elmondása szerint két kisgyerekének köszönhetően egész éjszaka nem aludt semmit. ˝Ez volt az első alkalom, hogy elutaztunk velük. Gyerekkel utazni... ahh, fogalmam sem volt arról, hogy ez ilyen. Talán azért vártam eddig, mert tudtam, hogy kemény lesz. A gyerekeim igazi kis gengszterek, akik szuper munkát végeztek aznap éjjel. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat a családdal New Yorkban, de boldog vagyok, hogy végre itthon lehetek!˝ - tette hozzá.

A színésznőről készült fotókat ide kattintva nézheted meg!

jenniferlovehewitt.jpg

Cikk forrása: Eonline.com

2018. június 18. 13:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_rá_sem_ismerni   Jennifer Love Hewitthirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG