február 25.
Géza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Russell Crowe nem tud szakítani gladiátor múltjával
18 éve, hogy Russell Crowe Massimo Decimo Meridio szerepébe bújva küzdött Oscar-díjas filmjében, nemrég pedig Rómába látogatott az igazi Colosseumhoz, hogy megnézze a Gladiátor különleges feldolgozását.

A 20 méteres kivetítőn élőben követhették a nézők az Italian Cinema Orchestra és egy 100 tagú kórus játékát, akik a film zenéjét játszották. A világhírű emlékmű mellett rendezett egyedülálló eseményen mindössze 300 vendég vett részt, hogy pénzt gyűjtsenek egy gyermekbénulással foglalkozó szervezetnek, akik speciális liftet építenének a Colosseumhoz, ezzel hozzásegítve a mozgássérült látogatókat a műemlék felső szintjének megtekintéséhez.

A színész elárulta, hogy a Gladiátor története nagy hatással volt rá, nem csak azért, mert a főszerplő karaktert formálhatta meg, hanem azért is, mert a film tele van érzelmekkel. A produkcióban látott Colosseumot digitálisan készítették, Crowe elmondása szerint ˝csak az épület felét építették fel Máltán, ezért a jeleneteket kétszer kellett felvenni, először az északi, majd a déli bejáratnál forgattunk, hogy úgy tűnjön, mintha az egész egyben volna.˝

russellcrowe2.jpg

Forrás: ABC News

2018. június 16. 12:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_rá_sem_ismerni   russell croweKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG