augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Angelina Jolie miatt nem akarnak a gyerekek Brad Pittel lenni?
Noha a közelmúltban arról szóltak a hírek, hogy a párnak végre sikerült egyezséget kötnie, egy közeli forrás nemrég meglepően nyilatkozott.

Az utóbbi időben amitt állt a báll az egykori szerelmesek között, hogy Angelina magával akarja vinni a gyerekeket Londonba, ahol új filmjét, a Maleficent 2-t forgatja és mivel ez egy több hónapos munka, Brad egyáltalán nem örült. Most viszont úgy tűnik, sikerült megegyezni, ugyanis Pitt nemrég a brit fővárosba utazott, hogy a forgatás ideje alatt többet lehessen együtt a gyerekekkel.˝Néha az apjuknál alszanak a gyerekek, de nem minden héten.˝ - árulta el egy közeli forrás.

A bírósági végzés értelmében a szívtipró filmes ikon akármikor láthatja a gyerekeit, de ennek külön menetrendje van a nyári hónapokra nézve, amikor édesanyjuk munkája miatt Londonban tartózkodnak. Egyes források szerint Jolie elveszítheti kizárólagos felügyeleti jogát, ha nem biztosítja a gyerekeinek, hogy láthassák az apjukat.

˝Brad nagyszerű apa és mindig szeretett együtt lenni a családjával. Angie-ről sem mond rosszakat, de úgy érzi, az ő hibája, hogy a gyerekek nem akarnak többet vele lenni.˝- tette hozzá a bennfentes.

bradpitt.jpg

Forrás: People

2018. június 16. 15:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   brad pitt   angelina jolieKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG