július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kate Hudsonnak már hatalmas pocakja van
A színésznő nemrég jelentette be, hogy kislányt vár, pocakja azóta egyre nagyobb és nagyobb, boldogsága pedig felhőtlen. A hasa miatt edzésprogramján változtatott egy kicsit, de Ő ezt egyáltalán nem bánja...

Többen is lencsevégre kapták már, ahogyan Kate Hudson óriási pocakkal mutatkozik New York utcáin. A rutinos sztáranyának a terhesség egyáltalán nem okoz problémát, könnyedén változtatott edzéstervén is.

A 39 éves híresség mindig bombaformában van, ez köszönhető a kemény sportolásnak is. Harmadik terhessége sem tántorította vissza a mozgástól, de a tempóból kicsit visszavett. Nemrég kismama jógán járt, amit a Popsugar Play/Ground szervezett. ˝Soha nem voltam szenvedélyes jóga rajongó, de a kismama jóga magávalragadott. Tényleg élveztem amit csinálok és azt is, akikkel csináltam - a terhes és a szülés előtti jóga teljesen más, mert ezek a babáról szólnak, ami szuper érzés˝ - mondta el egy interjúban.

Hudson szinte sugárzik a boldogságtól, hiszen nemcsak a teste fitt, hanem a lelkében is tökéletes az egyensúly. Imádott férje nemrég ünnepelte születésnapját, Kate egy fotót is feltöltött Instagramjára, ahol élete szerelmének nevezte párját, Danny Fujikawát. ˝06-10-86 Boldog szülinapot baby, életem szerelme˝ - írta a képhez.

A legfrissebb paparazzi fotókat itt tudod megtekinteni!

Ez pedig a kép, amivel férjét, Dannyt köszöntötte:

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,


Cikk forrása: People.com, Dailymail.co.uk

2018. június 15. 15:00

Címkék: celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle   kate hudsonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG