szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Anne Hathawayt megalázták a teste miatt
A színésznőnek egy szerep kedvéért folyamatosan híznia kell, amiért elmondása szerint rengeteg bántó megjegyzést kap.

Anne áprilisban osztott meg egy videót az edzéséről közösségi oldalán, ami alatt elmagyarázta követőinek, hogy egy film kedvéért muszáj felszednie magára pár kilót, ha valaki emiatt megalázza, az magára vessen. Nemrég egy interjúban mesélt arról, miért volt szükség arra, hogy ezt nyíltan elmondja.

˝Kicsit szomorúan hangzik, de én csak élvezni akarom a nyarat. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ebben a testben én élek és boldog vagyok benne. Ha az alakom más, mint amihez hozzászoktak az emberek vagy nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, az nem az én bajom. A tapasztalataim is az enyémek, és imádom őket!˝- nyilatkozta Anne Hoda Kotbnak.

Kotb megkérdezte a színésznőt, hogy gyakran kap-e megjegyzéseket a súlyára: ˝Mindig˝- válaszolta Hathaway, aki hozzátette, hogy a kommentelők néha nyíltan bántják őt, máskor viszont csak burkoltan céloznak rá.

A sztár elmesélte azt is, milyen incidens érte, amikor fiatalabb volt: ˝Szóval valaki azt hitte nem nagy dolog azt mondani egy 16 évesnek, hogy ˝Gratulálok, így vagy jó, nem kell többet híznod!˝ Talán azt hitték, hogy jó tanácsot adtak nekem ezzel, de 20 évvel később azt mondhatom, lehetett volna ezt sokkal tudatosabban és szeretetteljesebben  közölni. Össze voltam zavarodva. Sokan foglalkozunk azzal, hogy tudatosabbak legyünk, illetve hogy szeretettel viszonyuljunk egymáshoz. Azt hiszem, több együttérzés kellene a világba.˝- tette hozzá.

Íme a színésznő által közzétett eredeti poszt:

Forrás: News.com.au

2018. június 10. 12:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   anne hathawayKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG