február 19.
Zsuzsanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sandra Bullock könnyes szemekkel beszélt örökbe fogadott gyermekeiről
Az Oscar-díjas színésznő egy megdöbbentő katasztrófának ˝köszönheti˝ első gyermekét. Egy interjúban könnyekig hatódva beszélt élete legfontosabb döntéséről.

Sandra Bullockot már régóta foglalkoztatta az örökbefogadás gondolata. A Szerelmi bájital című film sztárja két gyermeket adoptál néhány évvel ezelőtt, méghozzá a most 5 és fél éves Leilát, és a 8 éves Louist. A beszélgetésben fényt derített arra, hogy hogyan gondolkodott a fontos döntés előtt, és mi volt az, ami miatt végül megtette.

˝Gondolkodtam azon, hogy mégsem kellene örökbefogadnom, de aztán jött a Katrina hurrikán. Sírni fogok...˝ - mondta könnyes szemekkel Bullock. ˝A hurrikán New Orleansban pusztított és valami azt súgta, hogy ott van az én gyermekem. Nagyon furcsa volt.˝ A világsztár ez után 2010 januárjában fogadta örökbe az akkor 3 és fél hónapos kisfiát, Louist. ˝Ránéztem és azt gondoltam: Ó, te vagy az. Olyan volt, mintha mindig is velem lett volna˝ - folytatta gondolatát. ˝Tökéletesen a karomba illet, és azonnal a szemeimbe nézett. Bölcs volt. Az én gyerekem bölcs volt.˝

De Louissal még nem volt ˝teljes˝ a család és ezt a kisfiú hamarabb tudta, mint az anyukája. Mindössze 3 éves volt, amikor a Sandra barátaival vacsorázott, a kicsi pedig csatlakozni akart hozzájuk. Amikor a csajok elkezdtek lányaikról beszélni, a kis Louis édesen reagált: ˝Nincsennek testvéreim, de hamarosan lesz egy babám.˝

Sandra Bullock bevallása szerint nem tervezett több gyereket, de úgy vélte, hogy a csöpség érez valamit: ˝Arra gondoltam, hogy valószínűleg tud valamit. Amikor elkezdtem gondolkodni rajta, akkoriban születhetett Laila.˝ Az InStyle magazinnak elmondta, hogy Lou-t a 78 éves fiának szokta hívni, annyira kifinomultak az érzékei, a lányára pedig azt mondta, hogy nem fél semmitől, és egy igazi harcos.

PROPSL_11925_L.jpg

Cikk forrása: People.com, Instyle.com

2018. június 8. 15:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   sandra bullockKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG