november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Andi elhagyta az országot! Egyetlen hátizsákkal indult útnak
Az énekesnő A Nagy Duett idején cáfolta a híreket, miszerint hamarosan külföldi karrierbe kezdene, most azonban mégis úgy tűnik, hogy máshol próbál szerencsét. Nézd meg, hova utazott!

A fiatal énekes Berlinbe látogatott, a kommentelők pedig jó koncertezést kívántak neki - úgy tűnik, Andi fellépésre indult.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Korábban arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a külföldi karrierrel kapcsolatban, valamint kitért arra, hogy miért hord nagyon szexi ruhadarabokat időnként.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a találgatások igaznak bizonyultak: hónapok óta együtt vannak kollégájával, Szabó Ádámmal. Annyira közeli a kapcsolatuk, hogy már a gyerekvállalásról beszélgetnek! A videóból kiderül, kisfiút vagy kislányt szeretnének-e.

Egy biztos: mi sosem fogjuk elfelejteni, mikor A Nagy Duettben Rippel Feri partnereként egy nagyon forró produkciót varázsoltak a színpadra. Olyannyira, hogy később napokig attól a jelenettől volt hangos a sajtó, amikor Andinak véletlenül leesett a szoknyája a dal közben. Az ikonikus jelenetet itt nézheted vissza:

2018. június 6. 7:28

Címkék: tóth andi   énekesnő   celebszemle   celebszemle_utazás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG