január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Breaking! Kasza Tibi felesége babát vár!
A pár már régóta szeretett volna közös gyermeket, Tibi pedig már régóta készíti magát az apaságra. Most egy csodálatos örömhírt közöltek: kisbabával bővül a családjuk!

Tibi és Manker ilyen egy szívhanggal komponált dallal jelentették be a nagy hírt. Szívből gratulálunk!

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

 Az énekes és a felesége már régóta rajta voltak a „babatémán”, egy idő után viszont már csak úgy válaszoltak az ezt firtató kérdésre, hogy majd akkor jön, ha jónak látja. Úgy tűnik, elérkezett a megfelelő pillanat! Télen még úgy nyilatkozott a műsorvezető, hogy nem tudja elképzelni, hogy közös gyermek nélkül éljék le az életüket:

Tibi nemrég a Mokkában a gyerekvállalásról elárulta, hogy a babának csak a természet állhat az útjába, viszont van olyan dolog, amiben már most biztos a gyermekükkel kapcsolatban, és van, amitől tart is:

 

Az énekes szereti a videójátékokat, és elmondta, hogy a gyermekének sem fogja megtiltani ezt. Reméljük, videóval közvetíti majd a játékot a gyermekével!

Egy egész ország emlékszik a pillanatra, amikor a műsorvezető A Nagy Duett élő adásában tette fel a nagy kérdést Mankernek, aki természetesen igent is mondott:

A pár tavaly ősz végén össze is házasodott, de később kiderült, hogy egy kisebb „baki” miatt A Nagy Duett zsűritagja nem is Darai Andreát vette feleségül.

 

Az biztos: hatalmas az öröm a Kasza-Darai család háza táján, mi pedig szívből gratulálunk nekik! 

2018. május 24. 20:40

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG