július 16.
Valter

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jada Pinkett Smith először beszélt haja elvesztéséről
Will Smith felesége a Red Table Talk című műsorában leginkább a veszteségről és az anyaságról beszélget, legutóbbi témája viszont nagyon személyesre sikeredett...

Jada Pinkett Smith nemrég férje exfeleségével beszélgetett a Facebookos talk showjának egyik részében. A legutóbbi epizódban Jada részleteket árult el a hajhullás elleni küzdelméről. Felidézte azt a rémisztő pillanatot, amikor először vette észre, hogy egy csomó haj van a zuhanyzóban. 

˝Ez volt az az időszak az életemben, amikor szószerint rázkódtam a félelemtől. Ezért elkezdtem vágatni a hajamból, először keveset, majd egyre többet és többet.˝

Annak ellenére, hogy több orvos is vizsgálta a sztárt, még mindig nem tudják, mi lehet az oka. A színésznő szerint a stressz áll az egész mögött.

˝A nagyobb erő elég sokat vesz el a néptől... és, a kutyafáját, ha a nagyobb erő el akarja venni a hajadat, akkor ennyi, elveszi.˝-mondta.

Pinkett elárulta, hogy imádja hordani a turbánját, mert egyrészt divatos, másrészt segít elrejteni az aktuális állapotát.

˝Amikor a hajam be van csomagolva a turbánba, úgy érzem magam, mint egy királynő.˝-tette hozzá.

A nyílra kattintva megnézheted a beszélgetést is!

Jada Pinkett Smith egy ügyésznőt alakít a Collateral - A halál záloga című filmben, akit Jamie Foxx próbál megmenteni... Nézd meg te is vasárnap éjszaka a TV2-n!

jada3.jpg

Forrás: CNN

2018. május 27. 6:01

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   Jada Pinkett Smith   hajhullásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG