október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mit keres egy Rubik-kocka a Pokolfajzat című filmben?
A Marvel-képregényből készült produkció tobzódik a látványelemekben. Íme néhány olyan információ a filmről, amiken meg fogsz lepődni!

1. Az eredeti képregényekben paták vannak Pokolfajzat lábain, de a készítők úgy gondolták, sokkal biztonságosabb és költséghatékonyabb, ha a filmben csizmát adnak Ron Perlmanra.

2. A forgatás elkezdése előtt azt tervezték, hogy a lény óriási, kőből készült jobb kezét a bal oldalra helyezik át, hogy a másikkal könnyebben tudja játszani a szerepét. Perlman viszont balkezes, így minden maradt az eredeti felállásban.

hellboy2.jpg

3. 2012-ben (8 évvel a forgatás után) a főszereplő ismét magára öltötte Pokolfajzat karakterét. Persze nem a folytatás vagy más egyéb színészi munka miatt, hanem egy hatéves, Zachary nevű kisfiú kedvéért, aki leukémiával küzdött. A színész egy teljes napot eltöltött a beteg gyerekkel egy alapítvány szervezésében.

4. Ahhoz, hogy felkészüljön a szerepére, Ron Perlman elolvasta az összes képregényt és heti 5-7 alkalommal 3 órát töltött konditeremben. A forgatás közben sem hagyta ki az edzést és megfogadta, hogy utána is folytatni fogja.

hellboy4.jpg

5. A filmhez készítettek egy dokumentumfilmet is A teremtmény magjai címmel, ami hosszabb lett, mint maga a produkció.

6. A főszereplő sminkjét közel 4 órán keresztül készítették.

hellboy3.jpg

7. A film egyik jelenetében Abe Sapien (Doug Jones) kezében egy magyar találmány, a Rubik-kocka látható.

8. Perlman eltörte a bordáját a metrójelenetek készítése során. Felugrott az egyik szerelvényre, ami 70 km/h sebességgel száguldott, ő pedig leesett róla.

hellboy5.jpg

Forrás: IMDb

2018. május 22. 6:01

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   fantasztikus akciófilm   Ron Perlmanhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG