január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Taylor Swift rajongója tartja rettegésben Cameron Diazt
A színésznő egy bennfentes elmondása szerint teljesen kikészült és egyre jobban elhatalmasodik rajta a paranoia és ennek az énekesnő egyik rajongója az oka.

Sötét időket él át Cameron Diaz, amióta nemrég tudomást szerzett arról, hogy Taylor Swift lakása előtt egy megszállott férfit késsel és kötéllel a kezében fogtak el a rendőrök.

A 45 éves sztár azóta attól retteg, hogy az ő házába is betör valaki.

˝Cameron meg van rémülve, hogy vele is megtörténik mindez, ezért egy biztonsági őrökből álló csapatot bérelt fel arra, hogy a szemüket éjjel-nappal rajta tartsák a los angelesi lakásán. A házat az utcáról is körbeveszik a őrök, a védelmi rendszer gyakorlatilag áthatolhatatlan. Diaz teljesen paranoiássá vált...˝- nyilatkozta egy forrás.

A színésznő félelmei a lehető legrosszabb időpontban törtek elő, hiszen férjével, az énekes Benji Madennel a babaprojekten dolgoznak és ez az utolsó dolog, amire most szüksége volt.

˝Amióta Cam a családalapításon dolgozik, egyre inkább a biztonság megszállotja lett. Őrök veszik körül az egész házat és ragaszkodik hozzá, hogy Benji is otthon legyen, ha ő nem dolgozik.˝- tette hozzá.

diaz.jpg

Forrás: New Idea

2018. május 20. 6:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   cameron diaz
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG