december 16.
Etelka, Aletta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Will Smith felesége hálás férje exének

Jada Pinkett Smith új, a közösségi oldalán futó műsorában beszélt a világhírű színész exével, Sheree Zampino Fletcherrel, majd egy Instagram posztban mondott neki köszönetet…

Különleges beszélgető partnerrel debütált Will Smith feleségének műsora, a Red Table Talk, ahol a színész volt párjával elevenítették fel a múltat. Könnyekből nem volt hiány, hiszen az adásban Jada bevallotta Sheree Zampino Fletchernek, hogy nagyon bánja azokat az időket, amikor a színésszel találkozgatott, miközben Sheree és Will még házasok voltak.

A témával kapcsolatban így nyilatkozott: ˝Nem értettem a házasság fogalmát. Nem értettem a válást sem. Vissza kellett volna lépnem.˝ Jada megható szavai után rengeteget nevettek, és viccelődve csipkelődtek a múlton.

A beszélgetés után nem sokkal, anyák napja alkalmából Smith felesége elutazott édesanyjával egy tengerpartra, hogy együtt pihenhessenek egy kicsit. Erről egy aranyos videót is posztolt, amiben a rajongóknak számolt be, hogy mennyire jól érzik magukat. A felvétel leírása egy extra üzenetet is rejtett, amit Jada Sheree-nek címzett: ˝Köszönöm, hogy mindig készen állsz a fejlődésre, a próbálkozásokra, a beszélgetésekre, és hogy mindig kitárod a szíved. Hálás vagyok neked!˝ Nem véletlen, hogy köszöntötte a posztban, hiszen ő a 25 éves Trey édesanyja, aki Will Smith legelső gyereke.

Az anyák napi posztot itt tudod megnézni!


Az évek alatt mind a ketten túlléptek a sérelmeiken, hiszen számukra a gyerekek az elsők: ˝Mind a ketten ugyan azon a véleményen vagyunk, hogy a gyerekek az elsők. A mi problémáink csak másodlagosak.˝

A Red Table Talk beszélgetést pedig itt tudod megnézni:

Cikk forrása: Dailymail.co.uk, People.com

2018. május 17. 6:00

Címkék: celebszemle   will smith   celebszemle_külföldi_sztárhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG