augusztus 5.
Krisztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Oláh Gergő a negyedik gyermekről: ˝Mi döntöttünk így! Akartuk!˝
Az énekesnek magyarázkodnia kell, mert felesége negyedjére várandós. Olvasd el, mit mondott a családapa! A cikkből az is kiderült, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a születendő babájuk.

"Fiatalon lettünk szülők!
Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk két gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, Boldogan vállaltunk még egy Csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk!
Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét!"
- írta Gergő a posztjában. De hogy miért kellett kiállnia magáért? Olvass tovább!

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

"Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy két emberből, világra jön egy másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk!
Büszkék vagyunk és boldogok ettől!"

Ugye, milyen szép család?

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

"Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan, hülyének néznek minket, hogy 4 gyereket vállalunk! Már a harmadiknál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt, és nagyon sajnáljuk, hogy így gondolják!"

Az énekes elárulta azt is, hogy felesége, Niki kislányt hord a szíve alatt! Dúl náluk a szerelem! Ezt nemrég a Drágám, add az életed! című műsorban is láthattuk:

2018. május 16. 6:08

Címkék: celebszemle_gyerek   celebszemle_család   celebszemle   oláh gergő   oláh gergőné nikiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG