június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Láttad már Tóth Verát smink nélkül? Itt a lehetőség!
Az énekesnő korábban már posztolt olyan fotót, ahol megmutatta az igazi alakját, a rajongói pedig odavoltak érte. Most azt mutatta meg, hogyan néz ki smink nélkül. Lesd meg Te is!

Januárban az alábbi képet tette közzé a rajongói számára. Azt írta, hogy "nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has." Vera rengeteg támogatást kapott ezután.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

A Mokkában elmesélte, hogy mi késztette őt a kép megosztására, és azt is elárulta, hogy szerinte az emberek ki vannak éhezve a természetességre. Az énekesnőnek fontos a társadalmi szerepvállalás, és szívesen segít azoknak, akik kikérik a véleményét a témával kapcsolatban.

Néhány napja újabb "akcióba" kezdett: smink és filter nélküli képet tett ki a közösségi oldalára. Szerintünk így is gyönyörű! 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő Joshi Bharatnak elárulta, hogy mindig is "vékony tudatú" lány volt, miért döntött mégis úgy, hogy kés alá fekszik. 7 hónap alatt több mint 30 kilótól szabadult meg - hogy ezt hogyan élte meg, a beszélgetésből kiderül!

2018. május 15. 6:07

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   tóth vera   celebszemle_smink   fogyás
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG