június 4.
Bulcsú

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi elárulta, hogyan szedte fel őt Krausz Gábor
˝Nyugalom van, ez a legfurcsább˝  - nyilatkozta az énekesnő a magánéletéről a Joshi, a legjobb barát című műsorban a FEM3-on. Kiderült, hogyan jöttek össze Krausz Gáborral, és az is, hogyan áll az anyasághoz.

Gabi Joshi Bharatnak beszélt a gyerekkoráról, arról, hogy a szülei 3 műszakban dolgoztak, hogy a Jézuska hozhasson ajándékot. Az is kiderült, hogy nővére, Vera először nem akart jelentkezni a Megasztárba, viszont később nagyon büszke volt magára, és a show alatt egész Tapolca összefogott az énekesnő sikeréért.

Később viszont, mikor már mindketten ismertek voltak, a szüleiket gyakran bántották a helyiek, amit a testvérpárnak nagyon nehéz volt elviselni.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy miért tartja magát antiszociálisnak, és hogy korábban azt gondolta, hogy Michael Jackson a legjobb barátja.

Korábban felröppentek a hírek, hogy Gabinak talán sosem lehet gyereke, és jóindulatú elváltozásokat is találtak a szervezetében. Gabi elárulta, hogy milyen érzés volt, mikor a tudta nélkül derültek ki róla ezek az információk az egész ország elé, Joshi Bharat pedig megnyugtatta, hogy biztos abban, hogy az énekesnő anyai örömök elé fog majd nézni előbb-utóbb.

Gabi a párkapcsolatáról is beszélt: furcsa számára, hogy ilyen nagy harmóniában élnek Krausz Gáborral, de nagyon örül a szerelemnek. Azt mondta, hogy a séfet az ételein keresztül is próbálja megismerni, és arról is szó esett, hogyan kezdtek el beszélgetni, amiből később a párkapcsolatuk kialakult.

krauszgaborral1.jpg

A fiatal énekesnő még rengeteg érdekességről beszélt - ha kíváncsi vagy, nézd meg a fenti beszélgetés videóját!

2018. május 13. 6:03

Címkék: celebszemle   celebszemle_romantika   tóth gabi   krausz gáborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG