november 23.
Kelemen, Klementina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tom Cruise forgatás közben sérült meg
A színész balesete miatt még a film gyártását is le kellett állítani...

Tom Cruiset semmi nem állíthatja meg! Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, miszerint a színész új filmje londoni forgatása közben eltörte a bokáját, amikor kaszkadőr nélkül próbált végrehajtani egy jelenetet. Sérülés ide vagy oda, a sztár a fájdalmai ellenére is végigcsinálta a feladatot.

˝Rehabilitációra kellett mennem. Napi 10-12 órát, mert 6 hét múlva újra munkába kellett állnom 12 hét után pedig már sprintelnem is kellett. Az orvosok nem voltak biztosak abban, hogy akár 9 hónap elteltével képes leszek lábra állni. Közben azt gondoltam, hogy oké, gyorsan ki kell találnom valamit.˝- nyilatkozta az 55 éves színész.

A baleset miatt sokat kellett pihennie Tomnak, amit elmondása alapján azzal töltött, hogy sokat olvasott.

Cruise egy TV műsor vezetőjének mesélt a sérülésről: ˝Henry Cavillt üldöztem és az volt a lényeg, hogy elérjem a fal oldalát, de hiba történt és a lábam nekiütközött a falnak. Azonnal éreztem, hogy eltört a bokám. Nem akartam újra felvetetni a jelenetet, ezért gyorsan folytattam a felvételt, majd mikor felértem, közöltem, hogy ez bizony eltört, itt van vége, vigyetek kórházba! Mindenki telefonálni kezdett és a szabadságát intézte.˝

A hírességnek nem ez volt az első forgatáson szerzett extrém élménye, hiszen egyszer a Dubai Burj Khalifára mászott fel, aztán egy repülő oldalán lógott, miközben a gép elindult.

A sztár balesetéről készült videót ide kattintva nézheted meg!

tomcruise.jpg

Forrás: People, Independent

2018. május 5. 6:01

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   tom cruise

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG