szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Könyv készül Jason Stathamről
Az akciófilmekről ismert színész életéről és munkásságáról egyetemi professzorok írnak könyvet, ami még 2018-ban megjelenhet!

Két akadémikus a Leeds Beckett Egyetemről ír könyvet Jason Stathamről Crank it up! (Forgasd fel!) címmel, ami nem kevesebb, mint 13 esszét tartalmaz majd a Szállító trilógián át a színész divatos öltözködéséig.

Az egyik szerző, Robert Shail professzor nyilatkozata szerint a szerkesztők mind-mind más szemszögből közelítik meg a témákat, éppen ezért lesz változatos. Robert kiemelte azt is, hogy a színész "Nagy-Britannia legjobb színésze!"

Steven Gerrard, a Northern Film School lektora azért döntött úgy, hogy Jasonről írnak könyvet, mert elmondása szerint "Van benne valami rejtélyes, különleges. Ugyan nem Oscar-díjas színész, mégis ott van az a meghatározhatatlan dolog, ami sztárrá emeli őt. Megdolgozott azért, hogy itt legyen, ahol, és most ő az egyik legismertebb holywoodi csillag. És akkor még nem beszéltünk a Gépállat SC című filmben nyújtott alakításáról, ami ugyan rövid volt, de az egész filmet meghatározta!" A lektor hozzátette, hogy ő például nagyon szeretné a színészt James Bond szerepében látni.

Az 50 éves színész A Ravasz, az Agy és a két Füstölgő puskacső, A feláldozhatók és A kém című filmjeivel tett szert igazi kultikus követőtáborra. A színész legjobb filmjeire jellemző a The Telegraph értékelése szerint "a gyors vezetés, hangos gyilkolás, sajátos mutatványok és a kevés párbeszéd."

A Crank it up! a Manchester University Press gondozásában jelenik meg 2018 második felében.

592922.w.jpg

2018. április 14. 9:00

Címkék: celebszemle   tv2 ajánló   akciófilm   szállító   jason statham   celebszemle_külföldi_sztár
SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

A
a tökéletes ízekben
B
a látványos tálalásban
C
az egyéni stílusban
D
mindennek egyszerre kell megfelelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG