november 22.
Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Shia LaBeouf nyilvánosan kért bocsánatot a megalázott rendőrtől
Shia LaBeouf többször is került már szembe a törvénnyel ami miatt letartóztatták az illetékesek. A színész legutóbb 2017 nyarán alázott meg egy rendőrt, ami miatt nyilvánosan is bocsánatot kért.

A színész 2017 júliusában Savannahban részegen, magából kikelve randalírozott az utcákon, majd egy szállodába menekült, ahol elkapták a hatóságiak - írta meg az ABC News. A rendőrörsön az őt elfogó fekete rendőrre azt mondta, hogy a pokolra fog jutni és további sértésekkel illette a kihallgató rendőröket.

Az Esquireön megjelent interjúban Shia azt nyilatkozta, hogy nagyon szégyelli, ami Georgiában történt, tévedett és sajnálja amiket mondott. A balhé után LaBeouf készülő filmjében, a The Peanut Butter Falconban szereplő Down-szindrómás színésztársa, Zachary Gottsagen azt mondta a színésznek, hogy ˝Te már híres vagy, nekem viszont ez lenne a nagy lehetőségem az áttörésre. De te ezt keresztülhúztad!˝

A Transformers sztárja elmondása alapján az, hogy társa csalódott benne hatalmas változást hozott számára, mert ez döbbentette rá, milyen irányba fordult az élete és hálás Zacknek, amiért rádöbbentette erre. A színész 10 hétre elvonult rehabra, ahol elmondása alapján rengeteget tanult arról, hogy az agresszív viselkedését valószínűleg gyerekkori trauma okozta.

shialabeouf.jpg

2018. április 14. 9:00

Címkék: celebszemle   Shia LaBeouf   film   Amerikai sci-fi akciófilm   transformers   celebszemle_külföldi_sztárhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG