augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner szomszédságába költözik
A jóképű színész egy nagyon sokat érő ingatlant vett magának, ami ráadásul nagyon közel van exe házához. Vajon szeretné visszaszerezni a gyönyörű színésznőt?

Az álompár kapcsolata 2015 júniusában ért véget, és 2017 áprilisában végleg el is váltak egymástól. Állítólag házasságuk a színész hűtlensége miatt romlott meg, azt pletykálták, hogy Affleck a gyermekeikre vigyázó dadussal kavart, bár ő ezt tagadta.

state-of-play-ben-affleck.jpg

Most azonban Ben Affleck a volt felesége szomszédságába költözik egy 5 milliárd forintot érő palotába. Egy bennfentes a People magazinnak 2017 októberében azt nyilatkozta, hogy a sztár családbarát otthont keresett, amit ráadásul nem jelenlegi párjával, Lindsay Shookusal közösen vennének. Hónapok óta kereste a megfelelőt és úgy tűnik, hogy végre meg is találta, ami szomszédos az ex feleségének házával. Források szerint azért akar ilyen közel költözni, hogy a három gyermeke bármikor átugorhasson édesapjukhoz, amikor csak kedvük tartja.

Cikk és képek forrása: People.com, TMZ.com, Glamourmagazine.co.uk, Sheknows.comImdb.com, Eonlince.com

2018. április 11. 15:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_gyerek   celebszemle_romantika   celebszemle_család   ben affleck   jennifer garner   celebszemle_külföldi_sztárKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG