április 7.
Herman

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Oscar 2018: Nézd, hogyan tündökölt Borbély Alexandra a vörös szőnyegen!
Rendkívül erős mezőnyben versenyzett Enyedi Ildikó filmje a legjobb idegen nyelvű filmért járó aranyszoborért, amit végül a chilei alkotás, a Fantastic Woman nyert. Összeállításunkban megnézheted, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Borbély Alexandra, valamint közelebbről is megismerkedhetsz az Oscar-jelölt alkotással és annak rendezőjével, Enyedi Ildikóval!

Gyönyörű díva: Borbély Alexandra fantasztikusan nézett ki az Oscar-gála vörös szőnyegén!

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

A színésznő a díjkiosztó előtt azt is megosztotta rajongóival, hogy hogyan készült a nagy eseményre.

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

Összefoglalónkkal most közelebbről is megismerkedhetsz az Oscar-jelölt filmmel, annak főszereplőjével, Borbély Alexandrával, valamint a rendezővel, Enyedi Ildikóval.

2016 januárjában a Propaganda stábja a Bükkben járt, ahol Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjének egyes jeleneteit forgatták. A rendezőnő Tillának és a nézőknek többek között azt is elárulta, miért pont a szarvasokat választotta arra, hogy a ˝közreműködésükkel˝ két gátlásos ember szerelméről meséljen - a film két főszereplője: Borbély Alexandra és Morcsányi Géza. A Testről és lélekről című alkotás egy évvel később, 2017. február 18-án elnyerte a Berlini Filmfesztivál fődíját az Arany Medvét. A 2016. januárjában készült Propaganda teljes adását itt tudod megnézni.

Enyedi Ildikót arról kérdezte Azurák Csaba az I/I-ben, hogy miért telt el majdnem két évtized azóta, hogy utoljára filmet készített. Az Arany Medve-díjas rendezőnő ennek kapcsán idézett fel egy forgatási emléket a legelső filmjéről.

A Testről és lélekről főszereplője, Borbély Alexandra az Európai Filmakadémia 2017-es díjátadó ünnepségén elnyerte a legjobb európai színésznőnek járó díjat, az ezzel kapcsolatos érzéseiről pedig nemrég Azurák Csabának mesélt.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2018. március 5. 11:14

Címkék: borbély alexandra   enyedi ildikó   testről és lélekről   oscar 2018   oscarKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG