augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dancs Annamari: ˝Nem omolhatok össze˝
Az Operettszínház színésze, Kerényi Miklós Máté tavaly költözött el feleségétől, Dancs Annamáriától és pár hónapos kisfiuktól. A magára maradt anyuka a FEM3 Caféban beszélt őszintén arról, milyen érzések kavarognak benne, és ahogy fogalmazott kisfiával kapcsolatban: ˝...nem roppanhatok össze, mert neki szüksége van egy kiegyensúlyozott anyára.˝

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté májusban még együtt nyilatkoztak a szülővé válásról a Mokkában. Akkor kisfiúkat is megmutatták a TV2 nézőinek. Nézd csak:

Kiskeró nemrégiben elmondta, hogy a felszín alatti problémáikat a legbelsőbb magánügyükként kezelik, azt viszont elárulta, hogy miben gondolja magát hibásnak az elmúlt időszak kapcsán. Arról is beszélt, hogy sokkal rosszabbul érzi magát, mióta külön él a családjától, de mivel már beadták a válókeresetet, úgy véli, hogy ez egy visszafordíthatatlan folyamat a kapcsolatukban.

˝Nem omolhatok össze.˝- vallott őszintén Dancs Annamari a FEM3 Caféban, aki úgy érzi, hogy gyermekének szüksége van egy kiegyensúlyozott édesanyára.
 

Képek forrása: FEM3 Café

2018. február 8. 9:02

Címkék: dancs annamari   celebszemle_cuki   válás   kerényi miklós mátéKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG