augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Best of Micsoda Nők! – Válogatás a januári adások legjobb pillanataiból
A Micsoda Nők! adásaiban Várkonyi Andrea és vendégei izgalmas témákat vitatatnak meg hétről hétre, a beszélgetések során pedig a meghívottak akár a legféltettebb titkaikba is beavatják a műsorvezetőt. Nem volt ez másként a januári adások során sem, a nézők számos megható, felemelő és őszinte vallomást hallhattak többek között Hódi Pamelától, Cseke Katinkától, Stohl Lucától, Gömöri András Mátétól és persze Várkonyi Andreától!

Idézd fel velünk a Micsoda Nők! januári adásainak legjobb pillanatait!

JANUÁR 1.

Hevesi Tamás: ˝Amíg nem láttam UFO-t, addig nem hittem, hogy van˝

Hevesi Tamás elképesztő történetet mesélt el a Micsoda Nők! szilveszteri különkiadásában. Az énekes elárulta, évekkel ezelőtt zenésztársaival egy koncert után különös égi jelenségnek voltak szemtanúi, melyet rajtuk kívül legalább 30-an láttak még. A vendégek között ott volt Pataky Attila is, így Várkonyi Andi nem habozott megkérdezni a sztárt, hajlandó lenne-e ˝megszakérteni˝ Tomi történetét...

Pataky Attilát nem zavarná, ha párja egy chippendale fiúval csókolózna?

Az Edda frontembere számára elfogadhatatlan lenne, ha felesége egy férfi kollegájával elmenne kettesben vacsorázni, ám arra a kérdésre, hogy zavarná-e, ha párja egy leánybúcsún egy chippendale fiúval csókolózna úgy felelt, hogy nem… Hogy miért, az kiderül a videóból!

Ezt jósolja Frabato a 2018-as évre...

A mester mágus a Micsoda Nők! szilveszteri különkiadásában beszélt arról, mi várható a 2018-as évben. Nézd meg a videót, és kiderül, mire lehet számítani a párkapcsolatok során...


JANUÁR 8.

Fresh Andi: ˝Én szeretem a fiatal fiúkat...˝

Az énekesnő a Micsoda Nők! január 8-i adásában beszélt arról, miért nem jelent számára gondot a korkülönbség egy párkapcsolatban. Fresh Andi később azt is elárulta, régebben nem egészen így vélekedett, mára azonban megváltozott a véleménye a témával kapcsolatban.

Újra boldog: Nagy Réka először mesélt 9 évvel idősebb szerelméről

Várkonyi Andi a korkülönbségről kérdezte vendégeit, amikor Nagy Réka elárulta, nemrég újra rátalált a szerelem. A gyönyörű modell őszintén mesélt új kapcsolatáról, sőt kiderült az is, kinek köszönhetően ismerkedett meg a nála 9 évvel idősebb párjával.

Gömöri András Máté nyíltan mesélt a Polyák Lilla és közte lévő korkülönbségről

A színész őszintén beszélt a Polyák Lillával való kapcsolatának kezdetéről, valamint arról, hogyan viselték a korkülönbség miatt őket ért támadásokat. Nézd meg a videót, és az is kiderül, miért utazott el a pár rögtön azután, hogy felvállalták szerelmüket a nyilvánosság előtt.


A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2018. február 4. 7:19

Címkék: celebszemle   micsoda nők! várkonyi andreával   Micsoda nők   várkonyi andrea   hevesi tamás   pataky attila   frabato   fresh andi   nagy réka   gömöri andrás máté   polyák lilla   azurák csaba   cseke katinka   vajda judith   stohl luca   bebe   peller károlyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG