február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gólyahír: Nagy Adri így jelentette be, hogy kisbabát vár!
A Sztárban Sztár +1 kicsi énekesnője a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy gyermeket vár! Nézd meg, milyen fotóval tudatta boldogságát Adri!

A gyönyörű énekesnő a Mokkában mesélt először várandósságáról. A sztár már túl van a nehéznek tartott kezdeti időszakon, és nagyon boldog, hogy végre mindenkivel megoszthatja örömét. Nézd meg a videót, melyből az is kiderül, milyen nemű lesz Adri első gyermeke…

˝Már a tavalyi év utolsó napjaiban is megemlékeztem arról, hogy milyen tartalmas, meghatározó év volt számomra 2017, és mennyi mindenért vagyok hálás az életnek. De a legfontosabb hírt eddig még nem osztottam meg a nyilvánossággal: anya leszek… ˝ - Nagy Adri ezekkel a sorokkal osztotta meg a közösségi oldalára posztolt fotót.

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő természetesen továbbra is ott lesz a Sztárban Sztár +1 kicsi adásaiban, melyet vasárnaponként 18.45-től láthatsz a SuperTV2-n!


Előnézeti kép forrása:

Nagy Adri Instagram-oldala

2018. január 11. 9:34

Címkék: celebszemle   gólyahír   terhesség   nagy adri   kismama   sztárban sztár meg 1 kicsi   sztarban sztar meg egy kicsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG