június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ők voltak a TV2 műsorainak legnagyobb győztesei
A TV2-n 2017-ben vadonatúj formátumok, nagysikerű show-műsorok is képernyőre kerültek, amelyeknek győztesei is születtek. 

Sztárban Sztár +1 kicsi

2017 februárjában ért véget a Sztárban sztár +1 kicsi első évada, amelynek győztesei Pál Dénes és Varga Vivien volt. A műsor egyébként hatalmas sikert aratott, a kábelcsatornák történetének legsikeresebb saját gyártású produkciója volt.

Nézd meg Pál Dénes és Varga Vivien győzelmi pillanatát  

A Nagy Duett

Tíz hét, tizenkét sztárpár, megannyi szórakoztató pillanat: ez volt A Nagy Duett 2017-ben, amelynek győztes párosa Janicsák Veca és Simon Kornél volt. Nézd meg, hogyan reagáltak, amikor megtudák, hogy ők nyerték az Év Duettje címet. 

Séfek Séfe

A vérre menő versenyben amatőr és profi szakácsok próbálták meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort arról, hogy ők a legjobbak.  A 23 éves szlovákiai szakács fiú, Tatai Róbert magabiztos menetelés után nyerte meg a TV2 gasztro-tehetségkutató műsorát, és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat, és a 3 hetes franciaországi Paul Bocuse Intézet szakmai továbbképzését.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2017. december 26. 7:20

Címkék: ambrus attila   berki krisztián   Tatai Róbert   gyömrei máté   horváth tamás   simon kornél   varga vivien   Janicsák Veca   pál dénes   ázsia expressz   sztarban sztar meg egy kicsi   sztárban sztár   séfek séfe   a nagy duett   ninja warriorKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG