augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nézd meg, milyen tündéri sztárbabák születtek idén!
A sztárvilágban 2017-ben is több magyar híresség vált édesanyává vagy édesapává. Egy csokorba szedtük azokat a babákat, akikről már megszületésük napján is rengetegen beszéltek.

Januárban kislánynak adott életet Fejős Éva. A boldog kismama elárulta, az első pillanattól tökéletes a harmónia közte és a csöpp Linda Zsófia között, akiről az is kiderült, miért ezt a nevet választották neki szülei. 

Az írónő 49 évesen adott életet első gyermekének. Éva elmondta, hogy 34 évesen azzal szembesült, hogy a nőket egy idő után leírják, ha nincs gyerekük. Néhány évvel később egy rémálma volt, miszerint soha nem lehet majd gyereke, és emiatt rettenetesen érezte magát - az újságírónő arról is beszélt, hogy miért tolódott ki nála ennyire a gyerekvállalás, és mit tanácsol a leendő anyukáknak ezt illetően.

Februárban született meg Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfia, Ádám.

Márciusban pedig megszületett Som-Balogh Edina kislánya, Lilien, akiről a boldog kismama a Mokkában mesélt. Edina elárulta, hogy rengeteg különbség volt a két terhessége között, hiszen Noel esetében minden sokkal kényelmesebb volt, jobban tudott a babára koncentrálni, Liliennél azonban már aktívabb életet élt, és többször volt jósló fájása is. Kiderült, hogy a kislány 3 óra alatt természetes úton jött a világra, és arról is mesélt a színésznő, hogy Noel miként viszonyul a kistestvéréhez.

 

A kétszeres anyuka májusban megmutatta kislányát a TV2 kameráinak. A színésznő őszintén beszélt arról, hogy gyermeke érkezése miben változtatta meg az életét, és az is kiderült, hogy Edina minek köszönheti a szülés utáni fantasztikus alakját. 

 

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2017. december 29. 7:19

Címkék: 2017   szülés   anya   apaság   szülő   fejős éva   som-balogh edina   horváth éva   bárdosi sándor   bárdosi ildikó   dancs annamari   szinetár dóra   czippán anett   cserháti tamara   beszeda gábor   trokán annaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG