október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csak úgy izzott a levegő 2017-ben: Íme az év legszerelmesebb sztárjai!
Legyen szó új kapcsolatról, vagy akár hosszú évek óta tartó házasságról, Ámor nyila idén sem kerülte el a hazai celebeket. Nézd meg az összeállítást, melyben 2017 legszerelmesebb sztárjaival találkozhatsz!

Szandi és Bogdán Csaba

Szandiék idén ünnepelték szerelmük 25 éves évfordulójukat, mely során egy romantikus hajóutazáson vettek részt a Földközi-tengeren. A FEM3 Caféban a házaspár arról is mesélt, milyen érzés volt először ilyen hosszú időt eltölteniük a gyermekeik nélkül.

Szögeczki Ági

˝Drága szívem, nagyon szépen köszönöm, hogy egy éve mellettem vagy…˝- így üzent könnyes szemmel Szögeczki Ági a párjának évfordulójuk kapcsán a FEM3 Café adásában. A megható vallomástól még Czippán Anett is elérzékenyült!

Voksán Virág

A szexi dj a FEM3 Café adásában döntött úgy, hogy nem titkolózik tovább eljegyzéséről. Virág elmesélte, mikor történt a lánykérés, sőt még a gyűrűjét is megmutatta!

Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel

Az Ázsia Expressz sztárja és profi focista szereleme, Völgyi Dániel ősszel vállalták fel kapcsolatukat a nagyvilág előtt.

Kollányi Zsuzsi és párja, Attila

Az énekesnő a FEM3 Café élő adásában mutatta be szerelmét! A pár négy éve van együtt, hónapfordulójukat pedig a mai napig mindig megünneplik. A beszélgetés alatt kiderült, hogyan ismerkedtek meg, sőt az is, hamar kibékülnek-e a veszekedéseik után...

Kasza Tibor és Manker

Kasza Tibi és menyasszony egy külföldi, titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent, a szertartásra ugyanis a Grand Canyonnál került sor. Azóta már itthon is örök hűséget fogadtak egymásnak.

 

Dobó Kata és Zsidró Tamás

A PAPPA PIA premierjén beszéltek először kapcsolatukról... 

« előző oldal

2017. december 30. 7:20

Címkék: celebszemle   szögeczki ági   rácz gergő   cooky   szécsi debóra   szandi   bogdán csaba   kulcsár edina   szabó andrás csuti   kollányi zsuzsi   kárpáti rebeka   németh kristóf   voksán virág   szerelemhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG