október 26.
Dömötör

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csak úgy izzott a levegő 2017-ben: Íme az év legszerelmesebb sztárjai!
Legyen szó új kapcsolatról, vagy akár hosszú évek óta tartó házasságról, Ámor nyila idén sem kerülte el a hazai celebeket. Nézd meg az összeállítást, melyben 2017 legszerelmesebb sztárjaival találkozhatsz!

Kulcsár Edina és Szabó András ˝Csuti˝

Az Ázsia Expressz sztárjai fülledt Ázsia után, a hideg, havas Ausztriába utaztak nemrégiben. Hogy miért? Az kiderül a videóból!

 

Cooky és Szécsi Debóra

A rádiós műsorvezető szerelmét a Drágám, add az életed!-ben ismerte meg az ország. A szerelmespár számos vicces, valamint megható pillanatot élt át a felvételek alatt, sőt Debiék a műsorban jelentették be azt is, hogy hamarosan kisbabájuk születik.

Rubint Réka és Schobert Norbi

A Schobert házaspár ismét kimondta a boldogító igent, a különleges alkalomra pedig új gyűrűket is csináltattak. Rubint Réka egy klasszikus csipkeruhát választott magának, az oltár elé pedig édesapja kísérte. Norbi és Réka 15 éve élnek boldogságban, hogy a kapcsolatuknak mi a titka, kiderül a videóból!

Rácz Gergő

A Sztárban Sztár +1 kicsi sztárja augusztusban mutatta meg szerelmét, decemberben pedig a Mokkában vendégeskedett, ahol közelgő esküvőjükről is mesélt a műsorvezetőknek.

Király Viktor 

Az énekes és párja, Anita a Mokkában jelentek meg először együtt egy interjúban. Elmesélték, hogyan ismerkedtek meg, és azt is, hogy először angolul kezdtek el beszélgetni egymással, mert Viktor azt hitte, hogy a lány külföldi. Elárulták, hogy hol és hogyan töltik a karácsonyt, és hogy Anita hogyan viseli a nyilvánosságot.

  

Horváth Tamás és párja, Andrea

Az énekes szinte minden dalát gyönyörű feleségéhez írja! Tamás első látásra beleszeretett Andreába, öt éve pedig feleségül is vette szerelmét! Kapcsolatukról őszintén meséltek a Mokka egyik augusztusi adásában.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2017. december 30. 7:20

Címkék: celebszemle   szögeczki ági   rácz gergő   cooky   szécsi debóra   szandi   bogdán csaba   kulcsár edina   szabó andrás csuti   kollányi zsuzsi   kárpáti rebeka   németh kristóf   voksán virág   szerelem

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG