november 20.
Jolán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Rangos díjat nyert a Fatmagül sztárjának szinkronhangja, Horváth Illés
A Fatmagülből jól ismert Kerim Ilgaz, azaz a sármos Engin Akyürek magyar hangja, Horváth Illés vihette haza a Selmeczi Roland Tálentum-díjat. 

Idén első alkalommal rendezték meg a Szinkronikum Gálát, ahol a SzíDoSz, vagyis a Szinkron Alapszervezet és a Szinkronikum Egyesület életműdíja mellett a Selmeczi Roland Tálentum-díjat is kiosztották, amit a 21 jelölt közül Horváth Illés zsebelhetett be. A színész Engin Akyürek magyar hangját kölcsönzi a TV2-n futó Fatmagül sorozatban, aki Kerim Ilgaz szerepében látható a képernyőkön. Ezenkívül az Izaura TV-n a Piszkos pénz, tiszta szerelem című sorozatban is találkozhatnak Enginnel a rajongók.

engin_fatma_piszkospenz.jpg

Mónos Balázs, a Szinkronjunkie Blog főszerkesztője a Mokkában elmondta, hogy Illés volt az egyik legtöbbet jelölt színész. A főszerkesztő azt is elárulta, hogy jövőre már több díj kerül majd kiosztásra, azonban idén csak 3 díj került kiosztásra. Ezt követően pedig élő adásban átadta Horváth Illésnek az üvegből készült Selmeczi Roland Tálentum-díjat.

Ha szeretnéd a színész hangját viszont hallani, akkor 16.50-kor kapcsolj a TV2 csatornára, és kövesd nyomon Fatmagül megdöbbentő történetét! 

Az IzauraTV-n is találkozhatsz kedvenceddel minden hétköznap este 20.00-kor, a Piszkos pénz, tiszta szerelem című sorozatban!

Előnézeti kép forrása: pestimagyarszinhaz.hu

2017. szeptember 25. 15:49

Címkék: celebszemle   selmeczi roland   Selmeczi Roland Tálentum-díj   Szinkronikum Gála   horváth illéshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG