február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kvíz: Tudod, hány év korkülönbség van a sztárpárok között?
A Drágám, add az életed! harmadik szezonjában a sztárpárok ismét számos felejthetetlen pillanatot szereztek a nézőknek. A szerelmesekről eddig is sok mindent lehetett tudni, ám a párok a műsornak köszönhetően még közelebb kerültek a nézőkhöz. Itt az ideje, hogy teszteld a tudásod és kiderüljön mennyire vagy képben: Vajon tudod, hogy hány év korkülönbség van a műsorban szereplő sztárpárok között?

Kattints a képre, és indulhat a kvíz!

Cooky és Debi a Drágám, add az életed! döntőjében jelentették be, hogy babát várnak. A pár a Mokka adásában elárult néhány izgalmas részletet életük egyik legcsodálatosabb időszakáról. Nézd meg a videót és kiderül, mit gondol Cooky a korkülönbségről és a kései apaságról!

2017. szeptember 28. 9:11

Címkék: celebszemle_kvíz   drágám, add az életed   cooky   szécsi debóra   détár enikő   gömöri andrás máté   polyák lilla   szandi   bogdán csaba   ábel anita   csonka andrás   korkülönbség   korkülönbség   annoni zita   gianni annoni   kinizsi ottó   deutsch anita   celebszemle_kvíz   celebszemle_romantika   drágám, add az életed   kvízKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG