december 12.
Gabriella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Édes: Ilyen volt Stohl Luca kislányként anyukája karjaiban
FEM3 Café műsorvezetője, Stohl Luca elképesztően aranyos gyerekkori fényképet osztott meg magáról néhány hónapja, amin anyukája is szerepel. Pillants be a családi fotóalbumba, és nézd meg, mennyit változott az anya-lánya páros az évek során!

Ugye, milyen aranyos kislány volt Luca?

s2.png

Hű! A FEM3 Café házigazdája le sem tagadhatná édesanyját, hiszen mind a ketten mesésen néznek ki.

s1.png

Az Otthontérkép adásában Stohl Luca az ingatlanterveiről mesélt Tokár Tominak, ugyanis a fiatal lány szeretne külön lakásba költözni kedvesével. A FEM3 Café műsorvezetője elárulta, hogy habár ő maga újpesti, párja megkedveltette vele a budai környéket, így szívesen költözne a II. kerületbe. Luca arról is beszélt, hogy milyen szempontok alapján vásárolna lakást, és az is kiderült, hogy hány szobás lakásokban, vagy házban gondolkodik és miért…

Néhány hónapja a FEM3 Café vendége Radics Ági jósnő volt, aki Stohl Luca jövőjébe nézett bele kártyái segítségével. A lapok azt mutatták, hogy Luca párkapcsolata nagyon stabil, jövőre azonban lehetséges, hogy külföldre költöznek párjával. Ami a gyermekvállalást illeti: Ági szerint négy év múlva jön majd az első baba.

Előnézeti és felhasznált képek forrása

2017. július 17. 11:44

Címkék: stohl luca   celebszemle_akkor_és_most   család   fem3caféhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG