május 29.
Magdolna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nicole Kidman 50 éves lett - nézd meg, milyen bombázó!
Plasztikai műtétek ide vagy oda, Nicole Kidman szépsége mit sem változott az elmúlt évek során, tehetségéről nem is beszélve. Kattints a képekért!

Nicole Kidman bár ausztrál színésznőként él a köztudatban, apró érdekességként eláruljuk, hogy valójában kettős állampolgár. Az Egyesült Államokban, egészen pontosan a Hawaii-szigetek fővárosában, Honoluluban született. Édesapja munkája miatt a család jó párszor tette át a székhelyét a világon, így történt az, hogy az egyik kutatási projektjének helyszínén látta meg Nicole a napvilágot.

Végül aztán hazaköltöztek Ausztráliába, és Nicole már itt kezdte el dráma tagozatos tanulmányait.
15 évesen egy videoklipben debütált, amit aztán egyre több ausztrál sorozat- és filmszerep követett, a karrierje pedig beindult, és innen már egyenes út vezetett Hollywoodig.

A Mint a villám című filmje forgatásakor ismerkedett meg Tom Cruiessal, akivel 1990-ben össze is házasodtak. Kapcsolatuk a mai napig témát ad a pletykalapoknak, hogy mégis mi is lehetett 2001-es válásuk valódi oka. Házasságuk során egyébként két kisgyereket adoptáltak, Isabellat és Connort.

Válása után - saját bevallása szerint – féktelen életmódba kezdett, és jó pár híres férfi oldalán kereste a vigaszt. Szerencsére filmes karrierjére magánéleti válsága nem volt hatással, és ahogy lenni szokott, a rossz időszakot egy jó követte. 2006 nyarán feleségül ment Keith Urban country énekeshez, és két kislányuk született Sunday Rose és a béranya segítségével Faith Margaret.


Nicole Kidman a cannes-i fesztiválon négy alkotásban szerepelt, gyakorlatilag az ő számára alapítottak egy jubileumi díjat, az összművészeti tevékenységét elismerendő.

 

A cikk forrása: Wikipedia
A kiemelt kép forrása.

2017. június 20. 14:15

Címkék: nicole kidman   születésnap   celebszemle_születésnapKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG