augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lenyűgöző fogyások - a sztárok felkészültek a nyárra!
Íme négy fantasztikus nő, akik leszámoltak legfőbb ellenségükkel, a fölösleges kilókkal. Tóth Vera, Baukó Éva, Szögeczki Ági és Hódi Pamela is lenyűgöző eredményt ért el fogyókúrája során, aminek köszönhetően jobb formában vannak, mint valaha! Felidéztük, milyenek voltak a sztárok fogyásuk előtt és után!

Tóth Vera rengeteg kilót dobott le! A Megasztárban találkozhattunk először az aranytorkú énekesnő nevével. A két középső képen láthatod, hogy festett 2004-ben az akkor 19 éves lány. Lenyűgöző az eredmény!

verajuska.jpg

Hódi Pamela a nyárra készülve lendült bomba formába! A középső képek az Ezek megőrültek 2016-os évadából valók. Pamelának már akkor is szuper alakja volt, de mostanra még jobb formába került.

BeFunky Collage pamela.jpg

Íme Szögeczki Ági átalakulása! Az Édes Élet sztárja több mint 10 kilótól szabadult meg egy különleges diétának köszönhetően. Korábban elmondta, hogy az Ezek megőrültek 2015-ös évadának visszanézése közben döntötte el, hogy fogyókúrába kezd. A középső képeken láthatod, hogy nézett ki ekkor. 

sza1.jpg

Nem semmi átalakuláson esett át Baukó Éva. A két kép készülte között négy év telt el. A változás szemmel látható!

A két kép között 4 év a különbség! Az első a mostani a második a régebbi! Hidd el, hogy tudsz változatni

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsi vagy, mi Szögeczki Ági fogyásának titka? Nézd meg a Mokka videóját!

A képek forrása: Tóth Vera, Baukó Éva és Hódi Pamela Instagram-oldala

2017. június 26. 12:55

Címkék: celebszemle_szexi   celebszemle_akkor_és_most   fogyás   fogyókúra   tóth vera   hódi pamela   szögeczki ági   baukó évaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG