május 20.
Bernát, Felícia

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Magyar sztárok, akik bebizonyítják: a szerelem kortalan
Az amerikai hírességeknél egyáltalán nem meglepő, ha a szerelmesek között 10-20 vagy akár 30 év korkülönbség is van, és mostanában Magyarországon is egyre több sztárpár vallja, hogy a szerelem kortól független. Tudod, hány év van például Kasza Tibi és Manker vagy Debreczeni Zita és Gianni között? Következzen néhány szerelmespár, akik között a korkülönbség ellenére is - vagy éppen amiatt - tökéletes az összhang:

Kasza Tibi nemrég kérte meg szerelme, Manker kezét A Nagy Duett egyik adásában. Az énekes és Andi között 14 év a korkülönbség.

rufffoto-7475.jpg

Nézd meg újra a varázslatos lánykérést!

Szandi 16 évvel fiatalabb a férjénél, Bogdán Csabánál, akivel boldogságuk hosszú ideje töretlen, 3 gyönyörű gyermeket nevelnek a legnagyobb egyetértésben.

A FEM3 Caféban arról mesélt a házaspár, hogy mennyire fontos számukra a családdal töltött idő:

Caramel és a felesége, Szilvi között is több mint 10 év a korkülönbség. Szerelmükből már egy csodás kislány is született, akit Szofinak neveztek el.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »


2017. július 13. 9:00

Címkék: celebszemle_gyerek   celebszemle_romantika   celebszemle_cuki   celebszemle   kasza tibi   Manker   Darai Andi   szandi   caramel   debreczeni zita   gianni   polyák lilla   gömöri andrás máté   janza kata   pesák ádám   szerelem   korkülönbség   szilágyi szilvia


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG