november 20.
Jolán

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Magyar sztárok, akik bebizonyítják: a szerelem kortalan
Az amerikai hírességeknél egyáltalán nem meglepő, ha a szerelmesek között 10-20 vagy akár 30 év korkülönbség is van, és mostanában Magyarországon is egyre több sztárpár vallja, hogy a szerelem kortól független. Tudod, hány év van például Kasza Tibi és Manker vagy Debreczeni Zita és Gianni között? Következzen néhány szerelmespár, akik között a korkülönbség ellenére is - vagy éppen amiatt - tökéletes az összhang:

Kasza Tibi nemrég kérte meg szerelme, Manker kezét A Nagy Duett egyik adásában. Az énekes és Andi között 14 év a korkülönbség.

rufffoto-7475.jpg

Nézd meg újra a varázslatos lánykérést!

Szandi 16 évvel fiatalabb a férjénél, Bogdán Csabánál, akivel boldogságuk hosszú ideje töretlen, 3 gyönyörű gyermeket nevelnek a legnagyobb egyetértésben.

A FEM3 Caféban arról mesélt a házaspár, hogy mennyire fontos számukra a családdal töltött idő:

Caramel és a felesége, Szilvi között is több mint 10 év a korkülönbség. Szerelmükből már egy csodás kislány is született, akit Szofinak neveztek el.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »


2017. július 13. 9:00

Címkék: celebszemle_gyerek   celebszemle_romantika   celebszemle_cuki   celebszemle   kasza tibi   Manker   Darai Andi   szandi   caramel   debreczeni zita   gianni   polyák lilla   gömöri andrás máté   janza kata   pesák ádám   szerelem   korkülönbség   szilágyi szilvia


SZAVAZZ!

Horváth Tamás melyik átalakulása tetszett a legjobban?

A
Bob Marley
B
Lady Gaga
C
Chester Bennington
D
Freddy Mercury
E
Poór Péter
F
Arash
G
Baby Gabi
H
Csocsesz
I
Kiki
J
Redfoo (LMFAO)
K
Alex Clare
L
Michael Jackson
M
Mercutio (Rómeó és Júlia)
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG