október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Kulcsár Edina megmutatta tündéri kiskedvenceit
Az állatok világnapja alkalmából hihetetlen édes képeket posztoltak közösségi oldalaikon a sztárok. Nézd meg, ki milyen emlékeket osztott meg!

Czippán Anett két évvel ezelőtt rókákkal és fehér tigrisekkel találkozott közvetlen közelről. A műsorvezető sugárzik a boldogságtól a képeken. Téged is feltölt, ha állatokkal játszhatsz? 

Kulcsár Edina legkedvesebb kedvenceiről készített egy montázst. A modell elárulta, sajnos már nem mindegyik állatka van vele, de mindegyikükre nagy szeretettel gondol vissza. Hát nem imádnivalóak Edina kiskedvencei?

Csézy egy egri állatmenhelyre látogatott el az állatok világnapja alkalmából. Az énekesnő azt kéri mindenkitől, ahol csak tudnak segítsenek az állatokon az emberek. Neked milyen kiskedvenced van otthon?

A Mokka stábja egy eszméletlen aranyos kisoroszlánt látogatott meg Nyíregyházán. Nézd meg, milyen barátságos a kis csöppség!

Jabin Peti és Köböl Anita is igazi állatbarátok. A FEM3 Caféban megmutatták édes kiskutyáikat, Sábát és Archie-t. Kattints a videóért!

2016. október 5. 11:26

Címkék: csézy   kulcsár edina   jabin péter   köböl anita   állat   állatok   állattartás   állatbarát   celebszemle_állat   czippán anett
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG