június 27.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Demcsák Zsuzsa elcsípte egy fotóra olimpikonjainkat
Demcsák Zsuzsa, Váczi Gergely és Gyetván Csaba is készített közös képet az olimpikonokkal, akik a Mokka vendégei voltak. A műsorvezetők nagyon büszkék a versenyzőkre, és elismeréseiket közösségi oldalaikon ki is fejezik.

Váczi Gergely közös képet posztolt a bronzérmes Kenderesi Tomival, aki nemcsak fantasztikusan szerepelt a világversenyen, hanem lehengerlő humorával bedobta magát az ország szívébe.

Demcsák Zsuzsa elmondása szerint imádja a Mokkát, hiszen így van alkalma személyesen találkozni az olimpikonokkal.

Szilágyi Áron után az olimpiai bajnok vívóval, Szász Emesével is fotózkodott...


Műsorvezető társa, Gyetván Csaba hölgykoszorúban az ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danutával és a szintén olimpiai bajnok Csipes Tamarával...

Szilágyi Áron úgy érzi, hogy a londoni olimpia óta tapasztaltabb és technikailag is jobb lett. Egyáltalán nem görcsölt a riói szereplés miatt, de komoly mentális felkészülés előzte meg a versenyt. Áron azt is elmondta, a vívás mellett mely ˝hobbijának˝ szenteli a szabadidejét.


Kenderesi Tamás elárulta, hogy régebben nézte videón, hogy Phelps hogyan úszik, és meghallgatta minden nyilatkozatát. A verseny előtt mégsem remegett meg annyira a példaképe láttán, hiszen ellenfélként tekintett rá. Tamást az úszás szakmai oldala is érdekli, ezért később szeretne edzőnek tanulni, de mivel még csak 19 éves, ezért úgy érzi, hogy több olimpia áll még előtte.

2016. augusztus 26. 11:47

Címkék: csipes_tamara   kozák danuta   sport   sportoló   olimpia   olimpia 2016   Kenderesi Tamás   szilágyi áron   demcsák zsuzsa   gyetván csaba   váczi gergő
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG