szeptember 20.
Friderika

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
CELEBSZEMLE
Peter Srámek és a csajozás: szerelmes levelektől a szilikon ciciig
Az énekes életének mindig felbukkanó pontja a barátnőkeresés. Nézd meg, hogyan jutott el a szerelmes levelektől egészen a szilikon cici leteszteléséig!

Rengeteg szerelmeslevelet kap, nyitott egy kapcsolatra, a Sztárban sztár után pedig a FEM3 Caféban elmondta, hogy most már lesz ideje a lányokra.

Az énekesnek az egyik bulvárlap keresett barátnőt, a felhívásra sokan jelentkeztek. Peternek a természetes lányok jönnek be...

Egyikükkel el is ment randevúzni, romantikus vacsora volt a program. Mindketten nagyon izgultak...

Az Édes Élet rendhagyó farsangi buliján Baukó Éva ˝vette szárnyai alá˝ Srámeket. Pikáns dolgokat is kiderített az énekesről, például azt, hogy mikor vesztette el a szüzességét. De a legmerekedebbre senki nem számított: Éva felajánlotta a fiúnak, hogy fogja meg a melleit, aki szerint nem is lehetett észrevenni, hogy az nem ˝reál cici˝.

Peter Srámek és Baukó Éva melleinek találkozása

Hogy is értette ezt Peter Srámek? Kiderül az Édes Élet pénteki részéből. Ha lemaradtál, nézd újra a teljes adásokat: supertv2.hu/edeselet #édesélet #nemreálcici

Közzétette: Édes Élet – 2016. január 29.

Úgy tűnik, az énekes próbálkozásait siker koronázta: Berkinek és Czippán Anettnek elmondta, hogy van egy lány, aki tetszik neki, ám még nagyon friss a dolog, ezért sokat nem szeretne beszélni róla. Anettről viszont megállapította, hogy nagyon szép lány.


2016. február 8. 14:20

Címkék: celebszemle_romantika   peter srámek   párkapcsolat   kapcsolat
Továbbiak
SZAVAZZ!

Mi kell ahhoz, hogy valakiből jó szakács legyen?

A
Tehetség és érzék
B
Tanulás, tanulás, tanulás
C
Alázat a szakma iránt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG