SZÓRAKOZÁS
MOZAIK

Egy igazán romantikus és meghitt pillanatot osztott meg Fluor Tomi, ahol szerelmével látható.
Tovább
Valódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása! Majkával megjelent Hajni és a kis Marián is, persze nem véletlenül. Majka augusztus 5-én lett ugyanis 36 éves!
Tovább
Nézd meg milyen szép menyasszony volt...
Tovább
Majka, akit hamarosan viszontláthatunk a képernyőn az Ezek megőrültek! műsorvezetőjeként, egy elképesztően aranyos felvételt posztolt a neten kisfiáról, megörökítve, ahogy Marián a rappeléssel próbálkozik. Ezek után már nem az a kérdés, hogy apja nyomdokaiba lép-e a kisfiú, hanem az, hogy mikor.
Tovább

Néha még Csillagkúton sincsenek a helyzet magaslatán. Helyezd magad kényelembe, és nézd vissza a legviccesebb Jóban Rosszban bakikat!
Tovább
A strandolós családi fotón jól látszik, hogy Viktorért gyerekként is biztosan odavoltak a lányok. Nézd meg mennyit változott tinédzser kora óta Linda és Viktor!
Tovább
Radics Gigi, Hien, Tolvai Reni és Patai Anna is tiniként került a Megasztárba. A lányok a műsort követően gyakorlatilag a nézők szeme előtt nőttek fel. Az évek alatt mind külsőleg, mind pedig belsőleg rengeteget változtak, és a rivaldafény talán egy picit fel is gyorsította a felnőtté válásukat.
Tovább
A Knight Rider és a Baywatch 62 éves sztárjának barátnője egy gyönyörű, szőke lány, Hayley Roberts, akivel rendszeresen oszt meg közös képeket közösségi oldalán.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS