MŰSORAINK
TECHGURU

A TechGuru megmutatta, milyen volt az e-sport-világ hazai fesztiválja, milyen elektromos járművekkel közlekedhetünk a közeljövőben, és hogy hol tart jelenleg az azonnali utalás.
Tovább
Ambrus Ádám elárulja, mi is az a cosplay, és hogyan kötődik az e-sport világához. Benézhetsz egy elektromos autó motorháztetője alá, tovább boncolgatjuk a netes függőségek témakörét, majd egy marosvásárhelyi fiatal árulja el, hogyan alkotta meg egy díjnyertes 3D nyomtatott holdbázis tervét.
Tovább
Ismét a legújabb technológiákba és fejlesztésekbe enged bepillantást a TechGuru Ambrus Ádámmal.
Tovább
Igazi influencer sztárparádéval készült Ambrus Ádám a TechGuru legújabb adásában, de szó lesz még az elektromos autó töltőállomások működéséről, és kiderül, mit keresnek a pszichológusok az e-sportolók körül!
Tovább

Ambrus Ádám megtanul e-sportolni, a témában pedig Zsomaccal beszélget. Szó lesz még az e-mobilitásról és az elektromos autók jövőjéről is. Aztán pedig érkezik Pepper a humanoid, ami (vagy aki) egészen összetett kommunikációra is képes már.
Tovább
Magyarország ad otthont a V4-es országok első e-sport bajnokságának. Bemutatjuk a márciustól használatos új ezres bankjegyek technikai érdekességeit, és bepillantást nyerhetsz az új e-útdíj rendszerbe. Ambrus Ádám ismét egy digitális nomáddal beszélget, ezúttal Malajziából, valamint kiderül, mire jó az 5G technológia az elektronikus kereskedelemben.
Tovább
Sztárvendég a TechGuruban: Cseh Laci nemcsak a vízben, hanem az e-sportban is otthon van. Kiderül, miért vállalta el egy e-sport fesztivál fővédnökségét. A tenisz után focilabda adogató eszközön töri a fejét egy magyar fejlesztő. Ha bejön, újabb magyar szabadalomból lehet világszenzáció. Majd múzeumok és digitalizáció: Milyenek az Instagram-kompatibilis kiállítóterek? A témában Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum főigazgatója a TechGuru vendége. Végül pedig szó lesz az okosotthonokról, okosháztartásokról: megismerhetsz egy appról működtethető kávépörkölőt, nem csak a kávé szerelmeseinek. Tarts velünk!
Tovább
Ambrus Ádám ezúttal körüljárja a misztikus hangzású kriptovalutákat. Kiderül, mire jók és mire kell vigyázni velük kapcsolatban. Továbbá találkozhatsz egy sikeres magyar e-sportolóval, ugyanis márciusban hazánk ad otthont egy vérbeli e-sport fesztiválnak. Megismerhetsz egy lopásgátló, magyar fejlesztésű telefontokot, és az is kiderül, hogyan élnek a digitális nomádok – Sri Lankáról jelentkezik egy fiatal lány.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS