MŰSORAINK
SZÜLŐSZOBA

Judit és Anti, bár azt mondták nekik, hogy soha nem lehet gyerekük, nem adták fel: Auróra, Gábriel és Toncsi lombikprogramban születtek. Nagy boldogságban élt a család, de most feszült a hangulat...
Tovább
A család életét egy sorscsapás árnyékolja be: a legidősebb gyermek, Eszter életét vesztette a 2017. januári veronai buszbalesetben. Hogy hogyan élnek együtt ezzel a szörnyű veszteséggel, az édesanya, Móni, és a második gyermek, Emma mesélték el.
Tovább
Anya-fia szerelem az övék: Kriszti 36 évesen szülte Balut, 10 évvel a lánya világra jövetele után, és azt követően, hogy újra összejött a férjével, miután már egyszer elváltak.
Tovább
A boldog családot egy nehezen feldolgozható kín gyötri: az édesapa, Gyuri néhány évvel ezelőtt kómába esett és lebénult. A gyerekek úgy vélik, hogy empátiát tanultak ebből a nehéz helyzetből.
Tovább
Jocikát édesapja, Joci neveli, miután Adrienn a szülés után 3 évvel elköltözött a családtól, és 5 évig nem látogatta fiát. Az édesapa megpróbál mindent megadni a fiának, hogy ő ne szenvedjen hiányt semmiben.
Tovább

Adrienn és Henrik küzdöttek azért, hogy a családjukban elfogadják: otthon szeretnék megszülni a gyerekeiket. Ebben Haas György dúla volt a segítségükre. A család mesélt Kandász Andreának az elmúlt 13 évükről.
Tovább
Tecával megtörtént a legrosszabb, ami egy édesanyával megtörténhet. Amikor Kandász Andreával megismerkedtek, egyetlen esélye volt az életre: őt a szíve alatt hordta.
Tovább
Móni és Emma, valamint Judit, Auróra és Gábriel családjai meséltek Kandász Andreának a legutóbbi találkozásuk óta eltelt 13 évről.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS